joi, 20 octombrie 2011

Norocoasa este....................

                 Ei, deja s-a facut vremea sa vedem cine este "norocoasa" castigatoare a unei creme de corp si unui gel de dus mentolat.
PERSOANE INSCRISE:

luni, 17 octombrie 2011

Inca o testare mica!!!!!!!!!!!!!!!!

            Desi mai este pana la Craciun, revin din nou cu o testare mica, de aceasta data cu o crema de corp minunata pentru anotimpul rece si un gel de dus mentolat cu pudra de clorofila, aceasta din urma avand proprietati detoxifiante si....mai descoperiti voi.Iaca acestea sunt produsele:





                                            

   

 Cine sunt temerarele care se inscriu sa testeze, evident cu promisiunea ca vor reveni cu feedback asupra lor ?! Va astept cu drag!
Ingredientele produselor le gasiti: aici  si aici .
Inscrierile incep acum 17 oct. pana in 19. oct.(miercuri).Succes!


                                                O  ZI  MINUNATA  TUTUROR !

duminică, 16 octombrie 2011

Castigatoarea este.......

                            Buna dimineata!             
     Astazi este o zi frumoasa in care "soarele rade " la noi, insa din pacate isi arata si "dintii ". In casa este cald si bine, copilul meu este "aranjat", se da in leagan, iar acum pot linistita sa fac extragerea. Sunteti curioaseeeeee?
Tana-na-na-na.......castigatoarea unui gel de dus si sapun esteeeeee...... RANDOM.ORG - Integer Widget
True Random Number Generator 14 Powered by RANDOM.ORG

                                 Gaby's blog
              Te felicit si te astept in primul rand cu un feedback asupra celor doua produse si nu in ultimul rand cu datele tale, pe adresa de e-mail.
              Sa le folosesti cu placere !


 Nu uitati ca este un giveway KaBea  in desfasurare la COJOCARII , plus multe altele pe langa. Nu le ratati !

                                            O  ZI  MINUNATA  TUTUROR !

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Testare mica

      Un EDIT si mai LATER, cine mai doreste si mai pofteste produse KaBea este invitat la GIVEAWAY  aici la COJOCARI   unde se intampla multe lucruri frumoase ,cu multe giveaway-uri  .Asadar nu ezitati.        



EDIT LATER: Inscrierile vor putea continua pana sambata 15.oct., iar duminica voi desemna norocoasa , prin Random org. 



Ziua buna , fete frumoase!

marți, 11 octombrie 2011

1 an de blog




            Anul trecut , in luna octombrie ma hotarasem sa -mi fac blog si s-a nimerit sa fie chiar 10.10.2010. Astazi am realizat ca ieri am implinit un an de cand am scris prima data pe acest blog si am 106 posturi publicate. Nu-mi vine sa cred ca deja a trecut un an!

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Covrigi gustosi

Print Friendly and PDF
         Deoarece s-a potrivit ca 1 octombrie sa fie chiar intr-o zi de sambata, am zis sa incep aceasta luna cu ceva bun. Recunosc ca i-am facut acum ceva vreme, insa n-am reusit sa impartasesc cu voi. Sunt gustosi, foarte gustosi (noua ne-au placut mult) si poate va incumetati sa incercati.
         Ingrediente:
-500 g faina
-20 g drojdie proaspata (sau 1 lingurita uscata)
-40 g unt topit
-1 lingura zahar
-2 lingurite sare
-350 ml lapte cald
-bicarbonat de sodiu
      Mod de preparare:
Drojdia proaspata (cea uscata se amesteca cu faina) se freaca cu zaharul pana se dizolva , apoi se amesteca cu laptele caldut si untul topit si se toarna peste faina amestecata cu sare, in vasul pentru framantat.  Se framanta bine 10 minute, pana aluatul e elastic si nelipicios. In functie de faina, adaugam cateva linguri de apa sau faina (eu am fost nevoita sa mai adaug faina pentru ca aluatul era lipicios). Apoi se pune intr-un vas uns cu putin ulei, se acopera si se lasa la loc cald cam 3 ore ( pana se dubleaza volumul ).
Dupa acest rastimp se rastoarna pe masa de lucru si se imparte in bucati de 100 gr. (n-am cantarit, i-am facut cum mi-a venit la mana) din care se formeaza fasii lungi, cu mijlocul mai gros si marginile subtiri din care se modeleaza covrigii , se lasa pe masa de lucru acoperiti cu un prosop.
Intre timp se pune pe foc un vas cu apa, iar  cand apa fierbe punem cate o lingura plina cu bicarbonat de sodiu pentru fiecare litru de apa care-l avem. Luam covrigii si le dam drumul in apa cu o spumiera, cate unul sau doi, sa nu se incalece. Se scot dupa circa 30 secunde cu spumiera si se aseaza in tava tapetata cu  hartie de copt. Se presara cu sare si se cresteaza in partea inferioara (unde e mai gros) cu un cutit bine ascutit.
Ii introducem la cuptor, la 190-200 grade,cam 20-25 minute,pana se fac aurii.

Reteta o veti gasi cu imagini clare  aici.











                                         SA  AVETI  POFTA  SI  O  ZI  MINUNATA !