sâmbătă, 25 august 2012

Placinta cu mere

Print Friendly and PDF

In ultimul timp nu prea am facut prajituri, iar daca am facut, au fost tot din cele stiute ! Insa zilele astea am avut pofta de ceva dulce si pentru ca aveam mere am zis sa fac o placintuta. M-am pus pe cautat o reteta care sa-mi faca cu ochiul si iaca ce-am gasit... ceea ce vedeti in imagine. Puteti s-o faceti cu incredere, e pufoasa, nu se intareste aluatul si este ieftina in principiu ! N-a rezistat pana a doua zi ! :)

duminică, 19 august 2012

Placinta

Print Friendly and PDF

Stiu ca pe vremuri va delectam cu prajituri la sfarsitul saptamanii, dar merge si pentru o cina sau mic dejun ceva bun !
Am facut de ceva vreme aceasta placinta , insa n-ar strica sa repet figura! Fiind o reteta ieftina si practica, in sensul ca poti s-o faci cu ce gasesti prin frigider, am zis ca merita incercata si chiar mi-a placut. Poza nu este reusita, dar ca idee...merge!

vineri, 17 august 2012

Ce-am mesterit !


          Eiii , cand omul n-are de lucru (asta in ghilimele fie spus :) ) isi face, apoi ce face cu mana lui se numeste lucru manual ! Cam asta am facut eu, dar in sensul bun !
          Aveam la bucatarie 2 suporturi pentru cutite din lemn, care ajunsesera cam...nu tocmai pe placul meu. Asadar mi-am pus barbatul sa le slefuiasca, pentru ca aveam in gand sa le fac eu ceva. Zis si facut, doar ca zaceau de ceva vreme  si sotul ma tot ameninta ca le da cu lac si gata ...asta daca nu le "rezolv".