joi, 18 decembrie 2014

marți, 16 decembrie 2014

Catigatorii editie cu nr. trei la "Claca"


                     Buna dimineata (era dimineata cand am inceput a scrie) lume frumoasa!
 Pentru ca lista participantilor o avem, nu vreau sa va prelungesc asteptarea :) !  Lista pentru rochite o gasiti tot la lista mare cu toate participarile  aici . Asadar voi face extragerile si va doresc succes !

luni, 15 decembrie 2014

Lista participanti "Claca in asteptarea Craciunului"- editia a treia


             In primul rand vreau sa multumesc din nou doamnelor dragi care ne-au sponsorizat Claca, dar si voua celor care ati spus prezent, va multumesc din suflet !

duminică, 14 decembrie 2014

Ingeras - decoratiune Craciun


                           Pe ultima suta de metriiiiiiiiiii....ajung si eu  la concurs-de-iarna-ingerasi-de-zapada . Ca de obicei, m-am gandit si razgandit.

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Claca - "In asteptarea Craciunului" - editia a treia

Acelasi loc de intalnire, la sezatoare ! :)
UPDATE: Pentru ca in genere, multe ati avut impresia ca-i pana duminica, atunci va las pana duminica, adica pana in data de 14 dec. ! 
                 
              Heheeeee, ziua buna fete dragi :)  ! Timpul a trecut si se pare ca doar claca ma mai urneste sa scriu pe blog :D ! Iaca am ajuns si la cea de-a treia editie si sper sa mai fie multe altele si de aici inainte! Nu vreau sa ma lungesc, lucrurile cred ca deja sunt clare pentru participantii cu vechime, dar m-as bucura sa ni se alature cat mai multi.

vineri, 12 decembrie 2014

Ghirlanda


       Buna sa va fie ziua si inima ! De ceva vreme tot incerc sa ma mobilizez si sa particip si eu la concursuri de creatie, insa ca de obicei nu reusesc.

luni, 1 decembrie 2014

1 Decembrie


Edit Later: Dupa cem-am facut de ras, am refacut poza, dar sper sa ma iertati, sunt si eu mica :D !

             N-am sa par mai "catolica decat Papa" si-am sa recunosc cinstit, pentru mine este o zi ca oricare alta, insa asta nu inseamna ca sunt mai putin romanca. Avand in vedere ca la televizor abunda cu tot felul de stiri, evident am fost "obligata" sa-i explic Karinei ce inseamna aceasta zi, pentru ce sunt acele parade. Deoarece la noi este mai mult ploaie , n-as spune nici macar ca-i burnita, am ales sa stam acasa pentru a vedea paradele la televizor :) . Pentru a nu trece ziua chiar neobservata am facut si noi din nasturei un drapel al Romaniei cu care vom participa si noi la concurs-de-1-decembrie-hora-copiilor. As fi vrut sa fac mai multe, dar m-am trezit ca nu am materiale pentru asta, dar sper sa va placa.
Va invit si pe voi sa ne acompaniati la hora copiilor ! :)


                          Sa aveti o zi frumoasa  si va doresc "LA MULTI ANI" tuturor !